El grup Fetén Fetén porta al Teatre Clavé l’espectacle FETÉN TRADICIONAL

Dilluns 25 d’abril de 2022
El duo Fetén Fetén ens porten músiques d’arrel fent un recorregut perls ritmes populars de la península Ibèrica. No només amb l’acordió i el violí, també amb instruments insòlits com una serra i una cadira de càmping, recordant que als pobles sempre s’ha tingut imaginació i reactivitat per a convertir qualsevol objecte en música. L’espectacle està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i es podrà veure al Teatre Clavé el diumenge 1 de maig a les 18h.

Un espectacle que connectarà la nostra essència com a poble i cultura per gaudir escoltant valsos, jotes, pasdobles, “charros”, rodes, seguidilles i un sense fi de melodies tradicionals i composicions. FETÉN TRADICIONAL és l’única oportunitat de veure a Catalunya el grup Fetén, en aquesta ocasió, desplaçarà fins a Tordera tancant així, la programació estable gener-maig 2021/2022.

L’espectacle FETÉN TRADICIONAL està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i es podrà veure al Teatre Clavé el proper diumenge 1 de maig a les 18 h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de 13€ si s’adquireixen de manera anticipada i 16€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de l’espectacle. Les entrades es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h.

>> Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS