EL MÉS PETIT DE TOTSWHITE_TEATRECLAVÉMAMA SINGT GESCHENKE_TEATRECLAVÉ

EL MÉS PETIT DE TOTS arriba al Teatre Clavé amb dos espectacles internacionals: WHITE d’Escòcia i MAMA SINGT GESCHENKE d’Àustria

29/10/2016
WHITE és una proposta de teatre en anglès de la mà de Catherine Wheels Theatre Company que es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 5 de novembre en dues funcions: a les 17h i a les 18.30h. MAMA SINGT GESCHENKE (Les cançons de la mare són un regal) del centre d’art i cultura Dschungel Wien és un espectacle amb la veu d’una soprano afroaustríaca que acosta al públic cançons de bressol d’arreu. A Tordera l’espectacle es podrà veure el dissabte 19 de novembre en una funció única a les 17h. Aquest és el quart any que el Teatre Clavé de Tordera participa a El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0 – 5 anys) que es duu a terme a diversos teatres i ciutats de CatalunyaAquest mes de novembre el Teatre Clavé acull dos dels espectacles internacionals més destacats de l’actual edició del festival El més petit de tots: White de Catherine Wheels Theatre Company (Escòcia) i Mama Singt Geschenke (Les cançons de la mare són un regal) de la companyia Dschungel Wien d'Àustria.

WHITE és un espectacle de teatre en anglès que succeeix en un món tot blanc, brillant i ordenat, ple d’ocells i gàbies, custodiat per dos amics que en tenen cura. En aquest món, però un dia, de sobte, hi comença aparèixer el color. L’espectacle està recomanat per a infants d’1 a 4 anys i ha estat considerat el millor espectacle de l'any pels Premis dels Crítics Teatrals d'Escòcia. WHITE es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 5 de novembre en dues funcions d’aforament reduït: la primera a les 17h i la segona a les 18.30h.

MAMA SINGT GESCHENKE (Les cançons de la mare són un regal) és una proposta totalment diferent. Protagonitzat per la soprano afroaustríaca Marie-Christiane Nishimwe, l’espectacle acosta als infants cançons de bressol d’arreu del món. La proposta neix en el si del centre d’art i cultura Dschungel Wien d’Àustria, amb reputació a nivell nacional i internacional. MAMA SINGT GESCHENKE arribarà al Teatre Clavé el dissabte 19 de novembre a les 17h, una única funció també amb aforament reduït.

Les entrades per cadascun dels espectacles tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre ofereix als seus clients descomptes de 2€ per aquesta funció. Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família!, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un preu total de 15€.

El Més Petit de Tots

White i Mama Signt Geschenke s’inclouen a la programació de la 12a edició d’El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits que tindrà lloc des del 5 fins al 20 de novembre a 11 ciutats i 14 teatres del territori català, entre elles i per quart any consecutiu, Tordera.

El Més Petit de Tots és un festival de referència, singular i únic ja que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d'edat: infants de 0 a 5 anys. És un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país.

Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS