El Teatre Clavé acollirà aquest dissabte 25 de març a EL NÚVOL GRIS, GRAS i GROS, un espectacle per infants de 0 a 5 anys

Dimarts 21 de març de 2023
EL NÚVOL GRIS, GRAS I GROS, de la companyia Teatre al Detall, es durà a terme dissabte 25 de març a la Sala Gran del Teatre Clavé en dues funcions; a les 17h (últimes entrades) i a les 18h (entrades exhaurides). Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé, també hi ha els descomptes Paquets en Família!

L’espectacle EL NÚVOL GRIS, GRAS i GROS explica la història d'un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s'ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius. Però cada cop que intenta ploure algú o altre l'atura, ja que "mai plou a gust de tothom". Aconseguirà ploure i ajudar algú?

Des de la companyia Teatre al detall han posat tota la seva experiència teatral en aquest petit espectacle, fet amb molt amor, que deixa embadalits als petits i entendreix als grans. Un espectacle proper, amb tot el nostre estil i tota la nostra poètica al servei dels primers espectadors.

EL NÚVOL GRIS, GRAS i GROS es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 25 de març a les 17h i a les 18h. L’espectacle té una durada aproximada de 30 minuts i està recomanat per a infants de 0 a 5 anys i els espectadors gaudiran de l’espectacle a sobre de l’escenari!

Preus i descomptes

Les entrades per EL NÚVOL GRIS, GRAS i GROS tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dissabte a partir de les 16h.
Així mateix, el Cicle Familiar disposa dels descomptes EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 18€ i/o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 22€.
>> Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS