El Teatre Clavé acull el Festival El Més Petit de Tots amb l’espectacle TATTARRATTAT!

Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un espectacle emmarcat en la 15a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya.

TATTARRATTAT! de la cia FRIEDA (Bèlgica) és una proposta de teatre de l’objecte, molt visual, que ens sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per els més petits. Un treball expressiu i en moviment que classifica i organitza els objectes, però també balla, canta i somia. Un descobriment festiu de la diferència i la semblança que interpel•larà tant els més petits com els més grans que els acompanyin.
L'espectacle tindrà lloc el dissabte, 23 de novembre, a les 17.30h al Teatre Clavé.
Les entrades es poden comprar a les taquilles del teatre o al web www.teatreclave.cat
Recordeu que es poden aconseguir monedes de descompte als establiments de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre.

TALLER PEÇA A PEÇA (divendres 22 de novembre a les 18h al Teatre Clavé)

Aquest espectacle ve acompanyat d’un taller “PEÇA A PEÇA” per nens/es (de 3 a 5 anys) que els mateixos actors ens oferiran el dia abans.

Per demanar plaça per aquest taller és necessari comprar una entrada per l’espectacle del dia 23 de novembre. El taller tindrà una durada de 60 minuts aprox. (la participació és limitada a un màxim de 15 nens/es i de 15 pares/mares)

PEÇA A PEÇA és una oportunitat de viure una proposta diferent i interactiva, molt enriquidora per als infants participants. Podeu veure un breu vídeo de l’espectacle, imatges i informació complementària al web https://vimeo.com/307219513 i més informació del taller al web
https://www.elmespetitdetots.cat/ca/espectacles/peca-a-peca/

Us demanem que si esteu interessats ens confirmeu l’assistència a la secretaria del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. Per a qualsevol altre consulta no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 76505 72 o bé de manera presencial.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS