El Teatre Clavé acull el Festival El Més Petit de Tots durant el mes de novembre

Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou dos espectacles emmarcats en la 14a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya.

En aquesta ocasió, amb un concert per a nadons titulat HITS que repassarà temes de Pulp, Nirvana, U2 o Police, entre d’altres; i CACHE CACHE (A fet i amagar), una peça còmica i tendra que explora les diferents emocions al voltant del ritual d’anar a dormir de la mà de Théâtre de la Guimbarde de Bèlgica. En ambdós casos, els espectacles són d’aforament reduït per gaudir de la màxima proximitat entre el públic i els artistes.

A més a més, el dia abans de l’espectacle CACHE CACHE, es farà un taller per als més menuts: Movent el cos... obrint el cor.

HITS, 10 de novembre a les 17h al Teatre Clavé
HITS és un concert-descoberta participatiu durant el qual els adults identificarem cançons que ens transporten a altres èpoques i moments viscuts; mentre que els infants potser les sentiran per primera vegada, en aquest cas, de la mà d’una banda formada per quatre multiinstrumentistes.

Prepareu-vos per escoltar, cantar i ballar!
*L’edat recomanada és d’1 a 3 anys.

CACHE CACHE, 24 de novembre a les 17 i 18h al Teatre Clavé

Una peça deliciosament còmica i tendra que explora les diferents emocions al voltant del ritual d’anar a dormir: les pors, la sorpresa, la joia de no voler acabar mai el dia... Sempre amb els ulls ben oberts, descobrim el plaer de ser descoberts, trobats!

CACHE CACHE, és la nova producció per als més petits de Théâtre de la Guimbarde (Bèlgica). Garanteix el somriure tant de petits com de grans.
*L’edat recomanada: és de 2 a 5 anys.

Les entrades i abonaments dels diversos espectacles ja estan a la venda als canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

>> Més informació: teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS