ROBOTICA ALT MARESME

El Teatre Clavé acull la V jornada de robòtica i programació de l’Alt Maresme

23/05/2018
Aquest dimecres 23 de maig es el Teatre Clavé acollirà la 5a edició de la jornada de robòtica i programació de l’Alt Maresme, en què més de 400 alumnes de diferents centres educatius exposaran els seus projectes i intercanviaran informació sobre els mètodes de treball que hi ha en aquest món tecnològic.

Aquest dimecres vinent dia 23 de maig el Teatre Clavé acollirà la cinquena edició de la jornada de robòtica i programació de l’Alt Maresme. Des de primera hora del matí, la Sala Gran d’aquest equipament cultural serà l’espai des d’on s’inaugurarà la jornada i on tindran lloc la presentació de projectes d’enguany a càrrec d’alumnes dels diferents centres educatius participants. Així mateix, també serà l’espai des d’on es durà a terme una xerrada a càrrec de Josep Fernandez Ruzafa, degà de la FIB-UPC (Facultat d’Informàtica de Barcelona) adreçada a alumnes d’Educació Secundària Obligatòria.

La jornada de robòtica seguirà al pavelló parroquial de Tordera, espai que acollirà l’exposició de projectes per part dels alumnes. A la 5a jornada de robòtica i programació de l’Alt Maresme hi participaran més de 400 alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de diferents municipis de l’Alt Maresme: Sant Andreu de Llavaneres, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Sant Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS