PASTORETSPASTORETSPASTORETS

El Teatre Clavé encetarà l’any nou amb la representació dels pastorets a càrrec de l’ACR Pere Cot

30/12/2010
Més d’una cinquantena de persones participaran en la representació de “La Flor de Nadal” els propers diumenge 2 de gener i dijous 6 de gener, ambdós a les 19h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es podran adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci la funció.


Un any més, l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot porta al Teatre Clavé la representació dels pastorets. Aquesta vegada, més d’una cinquantena de persones de l’entitat cultural participaran en la posada en escena de “La Flor de Nadal”, de Francesc d'Assís Picas (1954). Segons l’organització, la proposta de l’ACR Pere Cot introdueix a l’obra original alguna modificació, com ara algun ball o cant, però tot i això, respecta al màxim el text d’Assís.

Enguany, es faran dues funcions dels pastorets. La primera serà el diumenge 2 de gener a les 19h i la segona, el dijous 6 de gener també a les 19h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden reservar i/o adquirir al Teatre Clavé en els següents horaris:

  • 2 de gener: una hora abans que comenci la funció.
  • 3 i 4 de gener: de 17h a 20h.
  • 5 de gener: de 10h a 13h.
  • 6 de gener: una hora abans que comenci la funció.

Els pastorets estan organitzats per l’ACR Pere Cot, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

FOTOGRAFIES: Pere Cot

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS