El Teatre Clavé estarà a la Fira del Ram 2023!

L’Orquestra de Cambra del CFA del Teatre Clavé i l’Escola de Dansa inauguren la Fira del Ram 2023 el dissabte 1 d’abril a les 10h.

Els dies 1 i 2 d’abril, ens podreu trobar al principi del recinte amb un estand que posa l’accent en el Centre de Formació Artística i els projectes que d’aquí s’esdevenen. El dissabte 1 d’abril, des de Sensibilització es faran uns tallers per a infants per acostar el fet artístic a través del cos, diversos materials plàstics i el joc.

El dissabte 1 d’abril a les 10h, l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música del CFA, dirigida per en Marc Renau i Meier, inaugura la Fira del Ram 2023 amb tres peces musicals:

- Cançó del lladre, tradicional i arranjada per Miquel Llobet
- Another day of sun de Justin Hurwitz, Banj Pasek i Justin Paul
- City of stars de Justin Hurwitz, Banj Pasek i Justin Paul

La cançó de City of stars comptarà amb la col·laboració d’alumnes de l’Escola de Dansa del CFA del Teatre Clavé amb una coreografia de l’Anna Rodriguez.

L’Orquestra de Cambra és un projecte format per alumnes de l’Escola de Música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, tant infants com adults participen en aquest conjunt d’instruments que incentiva el treball en grup, desenvolupa la intel·ligència emocional i fomenta la sociabilitat, la tolerància i l’empatia.

Un cop inaugurada la Fira del Ram 2023, podreu trobar al Teatre Clavé a l’inici del recinte amb un estand que posa l’accent en el Centre de Formació Artística i els projectes que d’aquí s’esdevenen.

A més, i com a novetat, el dissabte 1 d’abril, professionals del CFA de l’àrea de Sensibilització realitzaran uns tallers per a infants de 2020 a 2017 per acostar el fet artístic a través del cos, diversos materials plàstics i el joc. És una activitat gratuïta que té una durada de 30 minuts, cal fer inscripció prèvia al Teatre Clavé.

Ens veiem a la Fira del Ram 2023 de Tordera!


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS