El Teatre Clavé estrena nova programació!

La venda d’entrades i abonaments de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 9 de setembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat La setmana abans, és a dir, a partir del 2 de setembre, els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del consell de mecenatge comptaran amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.

Passat l’estiu, el Teatre Clavé estrenarà nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins el febrer de 2020. Enguany, comptarem amb l’experiència gastronòmica INSÒLIT que serà un dels plats forts de la temporada. Pel més menuts i menudes hem preparat un seguit de propostes i un acte amb la instal·lació ARTEFACTES PER SOMNIAR + PINÇAR-TE on s’ho passaran d’allò més bé.

També, gaudirem del REY LEAR, a càrrec de la Cia. Atalaya Teatro amb els texts de William Shakespeare. L'espectacle ha estat el més guardonat en els premis de teatre andalús amb 6 en total, entre ells Millor Espectacle, direcció o actriu. Així mateix, ha estat l'espectacle que més nominacions ha rebut en els premis MAX del teatre espanyol en 2019.

Un altre dels espectacles que no us podeu perdre és EL FUTUR , un viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat, produït pel Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa.
Com ja és tradició, el 26 de desembre el Teatre Clavé acollirà el concert de Sant Esteve. Enguany es titula ENTRE FALLA I STRAWINSKY i serà interpretat per Camerata Stravaganza en una proposta en què es crearà un diàleg imaginari entre les músiques més conegudes d’ambdós genials compositors.
Amb LAPÒNIA finalitzarem la temporada d’hivern. Es tracta d’una comèdia sobre les mentides, les il·lusions i l’educació que rebem de ben petits. L’espectacle està escrit i dirigit per Cristina Clemente i Marc Angelet al més pur estil d’ Un déu salvatge.

Insòlit
L'Insòlit és una proposta nova, feta a mida, única i efímera ancorada en productes i productors de proximitat, arrelada al territori proper i amb la mirada fixada en creacions artístiques singulars. Una porta oberta a nous sabors, nous relats, noves tendències artístiques. L’Insòlit, coorganitzat per la Fundació Alícia, la Fundació Teatre Clavé i l'Ajuntament de Tordera, és, en definitiva, un viatge sensorial en cinc actes que es durà a terme en dues úniques funcions. Molt recomanat pels amants de noves experiències, gastronòmiques, artístiques i sensorials. Col·laborem amb l’espectacle l’Agustí Torelló Mata, Can Tarranc, la Conca de la Tordera i Ca l’Andreu.

Espectacles per a infants
Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un espectacle emmarcat en la 15a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió gaudirem de TATTARЯATTAT! de la Cia. Frieda (Bèlgica). Es tracta d’una proposta de teatre de l’objecte, molt visual, que ens sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per als més petits.
El cicle familiar es completa amb l’obra de teatre MUNT DE MUNTS, l’espectacle de titelles A TAULA! de la Cia. Peus de Porc i les pel·lícules d’animació ERNEST&CELESTINE, CONTES D’HIVERN que manté la bellesa de les il·lustracions originals del contes popular, i LA REVOLTA DELS CONTES, una adaptació del best-seller de Roald Dahl.

Artefactes per somniar + Pinçar-te
La plaça de Miquel, Martí i Pol acull de nou la instal·lació artística Artefactes per somniar + Pinçar-te on els nens i nenes podran gaudir-ne i recrear-se amb l’ajuda dels dinamitzadors artístics. L’acte d’accès gratuït tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a les 18h.

-------------------------------------------------------------------------------------

Venda d’entrades i abonaments
La venda d’entrades i abonaments de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 9 de setembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat La setmana abans, és a dir, a partir del 2 de setembre, els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del consell de mecenatge comptaran amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.

A banda de les entrades individuals, la programació incorpora l’ABONAMENT 4. En aquest cas, els espectacles inclosos son els següents Rey Lear, El Futur, Concert de Sant Esteve i Lapònia. L’ABONAMENT 4 permet escollir els quatre espectacles per 55€ .Els integrants de l’Associació d’Espectadors poden gaudir de l’abonament per un preu de 44€.

Així mateix, per al Cicle familiar es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït; així com també els descomptes que ofereixen els comerços adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre. Tota la informació de preus i descomptes es pot consultar al web http://entrades.teatreclave.cat

-------------------------------------------------------------------------------------

Activitats complementàries
A banda d’oferir descomptes pels socis tant en les entrades com en els abonaments de la programació estable del Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors (AE) participa en l’organització d’activitats complementàries amb la intenció d’ampliar la informació al voltant d‘un espectacle en qüestió o bé contribuir en la difusió i la dinamització cultural.

En aquest sentit, la propera tardor l’entitat proposa dues sortides a teatres de Barcelona. L’una, per assistir a LA RAMBLA DE LES FLORISTES de Josep Maria de Sagarra que obre temporada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i l’altra, al Teatre Victòria per gaudir de l’espectacle de màgia NADA ES IMPOSIBLE d’Antonio Díaz, el Mago Pop.
-------------------------------------------------------------------------------------
Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS