El Teatre Clavé estrenarà la segona edició del Festival Zero els dies 8 i 9 de febrer!

Tordera estrenarà la segona edició del #FestivalZero amb una programació que incorpora els espectacles “A mi no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)" de la companyia Roberto G.Alonso, amb dramatúrgia de Marc Rosich; "Painball" de Les Impuxibles a partir de textos de Bel Olid i composició i interpretació musical de Clara Peya; i l’espectacle de circ de carrer participatiu "Espera" de la companyia Circ EIA.

Les entrades per cadascun dels espectacles del FestivalZero tenen un preu únic de 8€, mentre que si es vol gaudir del #FestivalZero al complert es pot adquirir l’abonament per un preu de 15€. Tant les entrades com l’abonament estan a la venda a les taquilles del Teatre Clavé i al web http://entrades.teatreclave.cat

>>Inauguració a Tordera
La inauguració de la segona edició del Festival Zero tindrà lloc a Tordera. Concretament, serà el divendres 8 de febrer a partir de les 20h a la Plaça Miquel, Martí i Pol. En ella s'hi realitzarà una performance on hi participaran alumnes de l'Institut Lluís Companys de Tordera, alumnes del CFA del Teatre Clavé i usuaris/es del casal de joves de Pineda de Mar. Les temàtiques d'enguany seran les persones sense sostre i la solitud.

>>El #FestivalZero va néixer el 2018 amb la voluntat d’acostar als equipaments escènics que formen part de Teatres en Xarxa una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics la proximitat física entre artistes i públic i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques. De fet, el nom del festival recull els paràmetres bàsics que el defineixen: “zero” en relació a l’eliminació de la distància entre intèrprets i públics, “zero” també com a símbol d’allò no convencional; “zero” perquè no busca un públic expert i entès sinó que - tot i que no l’exclou - persegueix un públic nou, no assidu a les propostes teatrals; i “zero” com a primera edició d’un projecte que parteix de zero.
Sota aquests paràmetres, la segona edició del Festival Zero acull una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant dos mesos giraran pels espais escènics de Teatres en Xarxa i que es podran gaudir al Teatre Clavé el divendres 8 i el dissabte 9 de febrer.

>>Els espectacles
La programació del Festival Zero a Tordera incorpora tres espectacles:

“A mi no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)" de la companyia Roberto G.Alonso: Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre de gest, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant el contacte directe amb el públic que ha estat convidat a entrar en aquesta llar tan poc convencional. L’espectacle es podrà veure al Teatre Clavé divendres 8 de febrer a les 21h.

“Espera” de Circ EIA: un espectacle de circ de carrer participatiu en què el públic és convidat a viure de prop les acrobàcies que tenen lloc a l’escena. En una atmosfera atemporal, els acròbates es converteixen en uns artesans del moviment que es volen guanyar la confiança de l’espectador per recórrer junts el camí que va de les tradicions i els rituals populars fins als paisatges més contemporanis. La funció es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 10 de febrer a les 17h.

“Painball” de les Impuxibles: presenten la seva primera peça de carrer convençudes que ara més que mai és el moment de sortir a l’espai públic, allà on tenim més coses a dir.
Tres intèrprets i un piano de cua. Un joc amb pilotes que genera un espai sonor, un ritme, però també una manera de moure’s, una corporalitat i un univers propi. L’espectacle es podrà veure el dissabte 9 de febrer a les 19h.
A banda de la programació d’espectacles, el Festival Zero a Tordera comptarà amb una acció inaugural i altres activitats complementàries. Properament donarem tota la informació!

>>Abonament Festival Zero
Les entrades per cadascun dels espectacles del Festival Zero tenen un preu únic de 8€, mentre que si es vol gaudir del Festival Zero al complert es pot adquirir l’abonament per un preu de 15€. Tant les entrades com l’abonament estan a la venda a les taquilles del Teatre Clavé i al web http://entrades.teatreclave.cat
Abonaments: http://entrades.teatreclave.cat/abonaments/


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS