El Teatre Clavé ha estrenat SEQÜÈNCIA MMP en el 15è aniversari de la mort del poeta.

L'acte va tenir lloc el passat diumenge 18 de novembre al Teatre Clavé de Tordera. Des del teatre volem fer un agraïment especial a Montserrat Sans, Fina Pascal, Teatre Nacional de Catalunya i tota la gent que va ser present en aquest dia tan emotiu.

Enguany, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta, hem estrenat Seqüència MMP; un espectacle que fa confluir la música, la dansa i la poesia per explorar nous camis d’aproximació a l’art i, alhora, aprofundir en el coneixement, promoure la comprensió i generar reflexió sobre l’obra poètica de l’escriptor de Roda de Ter.

La poesia de Miquel Martí i Pol penetra, com l’aigua, els racons inexplorats de nosaltres mateixos i del nostre món per restar-hi calmadament, o per transitar-hi i endur-se, amb el seu curs, tot el que és superflu i accessori, per a assaonar la vida on hauran de créixer noves esperances, o, fins i tot, per a generar una gran tempesta que faci somoure els fonaments del nostre viure quotidià.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS