RODA DE PREMSA MALGRAT DE MAR_TEATRECLAVÉ

El Teatre Clavé i l'Ajuntament de Malgrat de Mar signen un acord per facilitar als malgratencs l'assistència als espectacles

13/09/2018
El conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Fundació Teatre Clavé té com a eixos l'aposta pel territori i el treball en xarxa entre municipis veïns. Per mitjà de l'acord, els ciutadans de Malgrat de Mar comptaran amb un servei de transport d'anada i tornada al Teatre Clavé de Tordera per gaudir dels espectacles de la programació estable a un preu reduït. Les inscripcions i organització de les sortides es durà a terme a la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar.Facilitar als ciutadans de Malgrat de Mar l'accés a propostes culturals del territori proper és l'eix sota el qual s'emmarca l'acord de col·laboració signat entre la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Fundació Teatre Clavé, presentat avui en roda de premsa a la biblioteca La Cooperativa de la mà del regidor de cultura de Malgrat de Mar, Paco Márquez; l'alcaldessa d'aquest municipi, Carme Ponsa; i el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

Per mitjà d'aquest conveni de col·laboració, els ciutadans de Malgrat de Mar comptaran a partir d'aquest mes d'un servei gratuït de bus llançadora per gaudir dels espectacles programats en el si del Teatre Clavé. Per participar de la proposta, caldrà inscriure's prèviament a la Bibloteca La Cooperativa de Malgrat de Mar i fer el pagament de l'entrada de l'espectacle, que té un cost reduït.

L'acord se subscriu per un any i afecta a la programació estable d'arts escèniques i música que es duu a terme al Teatre Clavé de Tordera. De fet, l'espectacle que obre la programació el proper 28 de setembre és LES DONES SÀVIES de Molière, una comèdia interpretada pels actors Enric Cambray i Ricard Ferré. Les inscripcions per assistir-hi des de Malgrat gaudint del servei de bus ofert per l'Ajuntament d'aquest municipi ja estan obertes i es poden formular a la biblioteca La Cooperativa. A banda de LES DONES SÀVIES, la programació de setembre 2018 a gener 2019 del Teatre Clavé inclou espectacles com FEDERICO GARCÍA de Pep Tosar, una biografia visual i sonora del poeta; SEQÜÈNCIA MMP, l'estrana d'una espectacle produït pel Teatre Clavé coincidint amb els 15 anys de la mort del poeta Miquel Martí i Pol; el concert de Sant Esteve a càrrec de la formació musical Camerata Rimbombarti titulat FABULÓS TXAIKOVSKI; i el primer solo teatral de l'actor Bruno Oro a IMMORTAL.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS