LLIBRES

El Teatre Clavé impulsa una recollida de llibres per a utilitzar-los en una instal·lació artística

15/03/2011
No importa la matèria, la mida, l’idioma ni l’any de publicació. El que cal és que siguin llibres que ja no tinguin vida útil i, enlloc de llençar-los, es puguin aprofitar amb una finalitat artística. Els llibres es poden portar al Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.


En calen uns 3.000 per a poder dur a terme la instal·lació artística, que lluirà durant els dies de La Mirada del Poeta a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé. La instal·lació anirà a càrrec de l’artista Teresa Pera i està relacionada amb el pas del temps, un dels temes del llibre Càlcul d’estructures de Joan Margarit, al voltant del qual s’estructura La Mirada del poeta d’enguany.

Per a poder-ho fer realitat, des del Teatre Clavé es demana la col·laboració ciutadana en l’entrega de llibres que, abans de ser llençats o considerats sobrers, puguin ser reutilitzats per a la instal·lació.

El punt de recollida de llibres és el Teatre Clavé i la data límit per a col·laborar-hi, el proper 30 d’abril.


Foto: xcaballe (Flickr)


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS