El Teatre Clavé organitza un curs d’iniciació a l’edició i postproducció de vídeo com a taller de creació per a l’Altre Clavé

09/06/2011
El curs tindrà una durada de 10h i comptarà amb sessions teòriques i pràctiques. Les inscripcions tenen un preu de 20€ i es poden fer fins el 16 de juny al Teatre Clavé. Les places són limitades.


Les 10 hores de durada del taller d’iniciació a l’edició i postproducció de vídeo es reparteixen en franges diàries de 90 minuts. Així, el curs començarà el proper 20 de juny i es durà a terme, també, els dies 27 de juny, 4, 6 i 8 de juliol i 11, 13 i 15 de juliol sempre en el mateix horari: de 19.30h a 21h al Teatre Clavé.

Les sessions es divideixen en dos blocs: teoria i pràctica. En les sessions teòriques es treballaran els següents continguts: 1) Presentació i introducció a l'espai de treball de Premiere, 2) Muntatge seqüencial, control d'efectes i render final, 3) Postproducció: introducció a After Effects i presentació de la interfície, 4) Correcció de color, màscares i sòlids, 5) Motion graphics i càmeres. Les sessions pràctiques serviran per treballar en un projecte real vinculat a l’Altre Clavé.

Els participants al taller hauran de portar la seva pròpia eina de treball, és a dir, l’ordinador. I tenir en compte que haurà de complir uns requisits mínims (veure requisits mínims).

L’edat mínima per participar al taller és de 16 anys i les places estan limitades a un màxim de 6 persones. Les inscripcions tenen un preu de 20€ i es poden fer des del 9 de juny fins al 16 de juny al Teatre Clavé, de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

El resultat, a l’Altre Clavé

Un dels objectius del taller és obrir la participació de persones interessades en el món audiovisual al cicle d’estiu l’Altre Clavé, que té lloc els dijous de juliol a la plaça de Miquel Martí i Pol. En aquest cas, el treball pràctic dels participants al taller d’edició i postproducció de vídeo es projectarà el 21 de juliol, enmig de la resta de propostes de l’Altre Clavé.


FOTO: Flickr (Henrik Moltke)


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS