CONSELL DE MECENATGE

El Teatre Clavé prepara per aquest dijous una jornada adreçada als membres del Consell de Mecenatge

01/12/2010
L’acte s'inicarà a les 21.30h amb una xerrada a càrrec de l’ex director de l’àrea de patrocinis del grup Damm, Vicenç Miret. La trobada es va iniciar l’any passat coincidint amb el Xè aniversari de la Fundació Teatre Clavé i vol convertir-se en una cita anual per reconèixer el compromís i el suport de la quarantena de firmes que actualment formen part del Consell de Mecenatge.

Les 21.30h de dijous 2 de desembre de 2010 és la data fixada per a la celebració de la jornada adreçada als membres que formen part del Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé. Després d’una primera experiència celebrada l’any passat coincidint amb el Xè aniversari de la Fundació, enguany es repeteix la iniciativa amb la voluntat de convertir-la amb una cita anual per a reconèixer i agrair el suport dels integrants del Consell de Mecenatge.

La jornada s’iniciarà amb una xerrada a càrrec de Vicenç Miret, vinculat durant els darrers 30 anys al grup Damm, primer com a responsable del departament de comunicació i, posteriorment, com a director de l’àrea de patrocinis. La xerrada analitzarà la situació actual del mercat i els beneficis que li reporta a una empresa el seu compromís de mecenatge/patrocini amb una institució cultural com el Teatre Clavé. Durant la trobada també es presentarà la Memòria Social 2010, que recull els principals destins dels les aportacions del Consell de Mecenatge i la seva traducció en accions dins la Fundació del Teatre Clavé. Amb tot, l’acte tindrà una durada aproximada d’un hora.

El destí de les aportacions

El Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé està integrat per una quarantena de firmes, majoritàriament petites i mitjanes empreses de Tordera i les rodalies, que donen suport a la tasca de la institució cultural. Les aportacions del Consell de Mecenatge es destinen principalment a tres àrees: la programació de teatre escolar anomenada “L’art de ser espectador”, el Centre de Formació Artística i els programes de proximitat com el projecte Ainda i “La mirada del poeta”, que el maig del 2011 celebrarà la segona edició.

Més informació: www.teatreclave.cat/consell_mecenatge


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS