Marta Munsó

El Teatre Clavé presenta el llibre Aportacions a una metodologia de la dansa, de Marta Munsó

10/11/2010
La Marta Munsó va exercir com a cap de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé des del 1998 fins al 2007. L’acte de presentació serà el dijous 11 de novembre de 2010 a les 20h a l’Auditori del Teatre Clavé.

Aportacions a una metodologia de la dansa, és l’obra pòstuma de la Marta Munsó, publicada per l’nstitut del Teatre aquest any 2010. El llibre és fruit de les experiències viscudes dins del món de la dansa com a ballarina, coreògrafa i professora i recull diversos textos seus i de persones vinculades amb ella. L’obra inclou també una versió en castellà.

Després de Barcelona, Aportacions a una metodologia de la dansa serà presentat al Teatre Clavé, per la relació que mantenia la Marta Munsó amb la institució cultural i, en concret, amb el Centre de Formació Artística, d’on va ser cap de l’Escola de Dansa des de 1998 fins al 2007.

a l’acte de presentació del llibre hi intervindran la sra. Eulàlia Tatché, subdirectora general d’Ensenyaments Artístics i Especialitzats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya; el sr. Joan Munsó, pare de la Marta Munsó; el sr. Joan Carles Garcia, president de la Fundació Teatre Clavé; i el sr. Josep Navarro, director del Teatre Clavé. Durant l’acte es projectarà un audiovisual amb intervencions d’alumnes i ex alumnes de l’Escola de dansa i es podrà adquirir el llibre de la Marta Munsó.

Una vida dedicada a la dansa

Formada a l’Institut del Teatre, la Marta Munsó Azón (Barcelona, 1959 - 2007) va començar la carrera de ballarina a l'etapa fundacional del Ballet Nacional d'Espanya (clàssic) i la seva trajectòria professional la va portar a diversos països, teatres i companyies europeus. Al retirar-se de l’escena, es va especialitzar en el terreny pedagògic i va exercir com a professora a l’Institut del Teatre i a l’Escola de dansa del Teatre Clavé. Durant tota la seva carrera, la Marta Munsó va crear una trentena de coreografies.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS