PROGRAMACIO ESTABLE TARDOR - HIVERN 2010

El Teatre Clavé presenta la programació estable de tardor – hivern

07 setembre 2010
Com a novetat, la programació incorpora l’estrena de dos espectacles inèdits que comptaran amb l’actuació d’alumnes del Centre de Formació Artística al costat d’artistes de renom com Diego Cortés.


A mitjans de setembre, el Teatre Clavé estrena la Programació Estable de tardor –hivern, que s’allargarà fins a finals d’any i que enguany compta amb més de deu espectacles repartits en cinc cicles temàtics.

El Cicle Cineclub encetarà la programació, amb la projecció de la pel·lícula La cinta blanca el proper divendres 17 de setembre. An education i Mujeres de El Cairo completen les propostes cinematogràfiques de la temporada, totes elles en versió original. Enguany el cicle recupera una iniciativa engegada l’any passat i inclou una projecció en motiu del Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones. A més, i com a novetat, el Cicle Cineclub recollirà les inquietuds de joves creadores torderencs i abans dels films es projectaran alguns dels seus curtmetratges.

Un déu salvatge de Yasmina Reza és l’espectacle que corona el Cicle de teatre i dansa, mentre que el Cicle de teatre i cinema familiar inclou les pel·lícules d’animació Toy Story 3 i Fantástico Sr. Fox, i els espectacles Blancanieves de la companyia No Somos Monstruos, SL i 1, 2, 3, Poma de la companyia Daraomai.


Dos espectacles inèdits al Cicle Ainda

Una de les novetats de la Programació Estable de tardor- hivern és l’estrena de dos espectacles inèdits, produïts pel Teatre Clavé: Essències de flamenc i Mestissatge musical. Al primer, la música del reconegut guitarrista Diego Cortés es combina amb la coreografia de les ballarines de l’escola de dansa per crear un espectacle d’arrels flamenques que s’escapa de la idea que podem tenim en el nostre imaginari col·lectiu. A Mestissatge musical, els joves integrants de tres grups locals de música compartiran escenari amb alumnes de l’escola de música del Teatre, oferint una combinació de llenguatge musical modern i clàssic.

Aquestes dues propostes són una mostra de l’alt nivell formatiu dels cursos del Centre de Formació Artística i de l’aposta creixent del Teatre Clavé per a generar nous espais de creació on hi puguin participar els alumnes.

Essències de flamenc i Mestissatge musical s’emmarquen dins del Cicle Ainda, creat ara fa un any amb l’objectiu d’oferir espectacles atractius per als més joves i crear nou públic.

La darrera mostra d’interrelació d’alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé amb intèrprets professionals serà al Cicle de lletra i música del segle XX amb el concert de Sant Esteve, inspirat en el conte infantil La capsa de joguines i en la música de Claude Debussy. Tant en aquest espectacle com a Essències de flamenc, els alumnes intervenen en propostes creades per professions i interactuen amb intèrprets professionals, un fet que converteix l’experiència en un pas qualitatiu important per als alumnes.>> Consulta AQUÍ les propostes de la Programació Estable tardor - hivern 2010 / 2011


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS