El Teatre Clavé repeteix experiència i organitza cinc setmanes de Casal artístic d’estiu

12/04/2011
El Casal artístic d’estiu combina l’educació en el lleure i la formació artística i es durà a terme del 27 de juny al 29 de juliol en torn de matí (de 9h a 13h). Les inscripcions es poden formalitzar fins el 19 de maig al Teatre Clavé.


Davant dels bons resultats obtinguts en el primer Casal Artístic organitzat durant la Setmana Blanca, el Teatre Clavé ha decidit exportar l’experiència als mesos d’estiu i organitzar, des de finals de juny i durant tot el mes de juliol, una nova edició del Casal Artístic. La filosofia és la mateixa: unir en un mateix espai lúdico-formatiu la pedagogia del lleure i la formació artística, amb la voluntat d’oferir propostes que permetin als participants desenvolupar la creativitat, la imaginació i l’expressivitat.

El Casal artístic d’estiu s’adreça a infants nascuts entre el 2000 i el 2007 (ambdós inclosos), tinguin o no coneixements de qualsevol disciplina artística (teatre, dansa, música i belles arts). Les activitats es duran a terme tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors de lleure i professionals de diferents disciplines artístiques.

Període d’inscripcions

Les inscripcions per a participar al Casal Artístic d’estiu es poden dur a terme fins el 19 de maig al Teatre Clavé, en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Les places són limitades.


>> Consulta tota la informació del Casal Artístic d’estiu al DÍPTIC INFORMATIU


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS