Els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa porten el 24 de febrer al Teatre Clavé ESTIU DE TERRASSES escrit per Quim Haro

Dijous 16 de febrer de 2023

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa representaran el proper divendres 24 de febrer l’obra ESTIU DE TERRASSES escrita per Quim Haro. De la representació teatral se’n faran dues funcions: l’una, a les 18h i l’altra a les 21h al Teatre Clavé. Les entrades ja es poden adquirir a l’escola Brianxa.ESTIU DE TERRASSES és un text escrit per en Quim Haro, professor de l’Escola Brianxa i escriptor; a través del qual els alumnes i també el públic podrà conèixer els costums del poble durant els anys 60.

Com de la família, els turistes que arribaven a Tordera a finals dels 60 eren considerats i tractats com si fossin família. "Estiu de Terrasses" ens parla d'ells, i de la relació amb els torderencs que vivien en aquests vincles el món de fora, lluny dels seus carrers. La modernitat arribava amb comptagotes i el jovent de la vila l'assaboria sense possibilitats de viure-la plenament.

L'obra de teatre anirà a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa i es podrà veure al Teatre Clavé el divendres 24 de febrer en dues funcions: l’una a les 18h i l’altra a les 21h. Les entrades es poden reservar i adquirir al centre educatiu. La representació de ESTIU DE TERRASSES és una de les activitats organitzades pel centre educatiu per recaptar fons de cara al viatge de fi d’Educació Secundària Obligatòria.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS