EL SECRET DE LA BIBLIOTECA_TORDÀRIA

Els alumnes de l’Institut Tordària presentaran al Teatre Clavé EL SECRET DE LA BIBLIOTECA, un projecte conjunt amb el CFA

29/05/2018
A banda dels projectes propis, el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé també participa en projectes realitzats de manera conjunta amb centres educatius de Tordera. EL SECRET DE LA BIBLIOTECA és un d’aquests projectes, que es podrà veure el dimarts 5 de juny a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Amb el subtítol “El respecte està de moda” els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Tordària han treballat els àmbits de la moda i el disseny gràfic, juntament amb l’expressió dramàtica i el moviment.

“El respecte està de moda” és un projecte dut a terme pels alumnes de 3r d’ESO de l'Institut Tordària de Tordera en què treballen aquest concepte aplicat als àmbits del disseny de moda i el disseny gràfic els àmbits de la moda i el disseny gràfic.

La mostra final del projecte es podrà veure a la Sala Gran del Teatre Clavé el proper dimarts 5 de juny a les 18h. Els alumnes que en formen part i que portaran a escena el text han participat en sessions d’expressió dramàtica articulades des del Centre de Formació Artística . A la vegada, el projecte també compta amb un vessant de moviment guiada des de l’equip docent de l’escola de dansa, en què també hi participen alumnes d’aquest centre educatiu.

El secret de la biblioteca se suma a d’altres projectes duts a terme aquest curs des del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé juntament amb centres educatius de Tordera, com ara la proposta ENTRE BRANCATGES realitzada amb l’escola La Roureda o bé l’acció inaugural del Festival Zero amb la participació d’alumnes de l’IES Lluís Companys.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS