Els alumnes del taller d'interpretació d'adults del Teatre Clavé, presenten "Els últims vespres de Carnaval" de Carlo Goldoni

Divendres 28 de juny de 2024

El Teatre Clavé es complau a anunciar la representació de l'obra "Els últims vespres de Carnaval", a càrrec dels alumnes adults del taller d'interpretació del nostre Centre de Formació Artística. Les funcions tindran lloc el divendres 5 de juliol a les 20h i dissabte 6 de juliol a les 18h.

Una Comèdia d'Amor a Venècia:

"Els últims vespres de Carnaval" és una comèdia lleugera i subtil escrita per Carlo Goldoni, que ens transporta a la màgica Venècia durant la festa de carnaval. Un sopar de comiat i una partida de cartes esdevenen el fil conductor per explorar les emocions humanes en una ciutat que barreja alegria i malenconia. Amb aquesta obra, Goldoni ofereix una darrera carta d'amor a Venècia, capturant-ne l'essència i la bellesa intemporal.

Entrades a la Venda:

Les entrades per a aquest esdeveniment especial ja estan disponibles a la taquilla del Teatre Clavé i al nostre lloc web. No us perdeu l'oportunitat de gaudir d'un vespre de teatre.

Preu entrada general: 8€
Preu entrada AE i entitats col·laboradores: 5€

Afanyeu-vos a aconseguir les vostres entrades abans que s'esgotin!

Dates i Horaris:
Divendres, 5 de juliol: 20:00h
Dissabte, 6 de juliol: 18:00h

Per a més informació, contacteu amb la taquilla del Teatre Clavé.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS