BALLS PRIMAVERA

Els balls de primavera posen punt i final a la programació estable del primer semestre de l’any del Teatre Clavé

01/06/2011
Toc de xarel·lo, La Sonsoni fa ballar i Se’n fa una són les formacions que oferiran els tres balls de primavera a la plaça de Miquel Martí i Pol. Seran les nits dels divendres de juny a partir de les 22h. La proposta tanca el cicle de música popular i tradicional, coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa.


Com ja acostuma a ser habitual en els darrers anys, el mes de juny al Teatre Clavé de Tordera és sinònim de balls de primavera. Des del 2008 fins a l’actualitat, el nombre d’actuacions de música popular i tradicional ha augmentat progressivament, fins al punt de comptar, enguany, amb tres cites consecutives. Seran els divendres 3, 10 i 17 de juny a partir de les 22h a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé.

La primera formació convidada és Toc de xarel·lo, un grup amb origen cassanenc que des de fa més de 10 anys gira per diversos indrets de Catalunya “ensenyat a ballar danses tradicionals d’aquest país”. La segona, La Sonsoni fa ballar, un grup amb un repertori basat en les peces de ball dels vells acordionistes de la zona del Pirineu. Finalment, Se’n fa una tancarà els balls de primavera amb un repertori molt variat amb músiques tradicionals d'arreu del món.

Els tres balls de primavera són gratuïts i s’emmarquen en el cicle de música popular i tradicional, coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa. Amb ells, el Teatre Clavé posa punt i final a la programació estable del primer semestre de l’any.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS