BLACK FRIDAY_teatreclavé

Els descomptes del Black Friday arriben al teatre!

22/11/2017
Des del 24 fins el 26 de novembre gaudeix d'un 30% de descompte en les entrades pels propers espectacles del Teatre Clavé. Entra a http://entrades.teatreclave.cat escull les entrades per l'espectacle que desitgis i selecciona el codi 'PROMOCIÓ'. Els descomptes del Black Friday només s'apliquen en les compres online.El Black Friday o "divendres negre" és tradicionalment el dia que dóna el tret de sortida a la temporada nadalenca a Estats Units. Coincideix amb el quart divendres del mes de novembre i des de fa uns anys la tradició d'oferir descomptes coincidint amb l'efemèrida ha arribat aquí.

Des del Teatre Clavé ens unim un any més a la iniciativa i des del divendres 24 fins el diumenge 26 de novembre oferim descomptes de fins un 30% en la compra d'entrades per internet. Per gaudir de la promoció, cal accedir al web http://entrades.teatreclave.cat escollir les entrades per l'espectacle que es desitgi i seleccionar el codi 'PROMOCIÓ'.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS