L'ALTRE CLAVÉ 2017_TEATRECLAVE

Els dijous de juliol són sinònim de l’Altre Clavé, tres nits d’espectacles a l’aire lliure just davant del Teatre Clavé

22/06/2017
L’Altre Clavé es durà a terme els dijous 6, 13 i 20 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques: Endevina què sona, Cendres i Danseu, danseu, maleïts!
L’Altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’Altre Clavé tenen un preu de 3€ i es podran adquirir a partir del 28 de juny a les taquilles del Teatre Clavé. L’aforament és limitat.L’Altre Clavé d’enguany s’inicia el dijous 6 de juliol amb una nit titulada Endevina què sona en què el públic participarà en un concurs tipus trivial sobre música i cançons. La música i les cançons seran interpretades en directe per "Gaspar & Domenech duet" que oferiran estàndards del jazz i pel conjunt rock del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. Jazz, pop, rock i també clown per encetar el cicle d’estiu del Teatre Clavé.

Cendres és com s’anomena la segona nit de l’Altre Clavé, la del dijous 13 de juliol. Cendres és una opereta imaginària de Kurt Weill en què cinc prostitutes que viatgen en un vagó bar d’un gran transport miliar intenten, mitjançant les seves cançons, fer oblidar als soldats el horrors dels combats i de les guerres. Música, cant i interpretació a càrrec del grup d’adults de l’aula de teatre del Centre de Formació Artística, sota la direcció musical de la Zazu Osés.

El cicle d’estiu l’Altre Clavé acabarà el dijous 20 de juliol amb Danseu, danseu, maleïts! Una nit de dansa clàssica, flamenca, contemporània i claqué; en definitiva, una nit per gaudir de la riquesa de manifestacions que pot arribar a aixoplugar la dansa com a mitjà expressiu. Tot plegat acompanyat per píndoles de clown.

Venda d’entrades

Com en les darreres edicions, l’Altre Clavé manté l’espai en què s’ha dut a terme habitualment, la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé, i la converteix en un recinte tancat amb una distribució dels elements escènics (escenari i públic) que propicia una major proximitat física de les propostes artístiques amb el públic, en un espai desenfadat i a l’aire lliure.

Per assistir com a públic a l’Altre Clavé cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades es podran adquirir a partir del 28 de juny a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és limitat. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/l-altre-clave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS