Els espectacles a càrrec d’El Pot Petit, arriben en el si de la programació escolar

Dimarts 9 novembre 2021
Des d’ahir i fins l’1 de desembre, un 2.500 alumnes d’Educació Infantil i de cicle inicial d’Educació Primària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic als espectacles “EL POT PETIT AMB L’ESCOLA” i “LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS” d’El Pot Petit. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

EL POT PETIT AMB L’ESCOLA és un concert en directe amb les cançons d’El Pot Petit on la Jana, en Pau, la Melmelada Band i els seus amics de dins el Pot Petit van apareixent en forma de titella per explicar les seves aventures i fer cantar a les nenes i nens. Una proposta per a Cicle Inicial d’Educació Primària.

LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS és un viatge amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges emblemàtics d’El Pot Petit. El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres qual les emocions són difícils de gestionar. Una proposta per a Educació Infantil.

Des d’avui i fins l’1 de desembre uns 2500 alumnes d’Educació Infantil i d’Educació Primària de centres educatius de l’Alt Maresma gaudiran de l’espectacle al Teatre Clavé.

“EL POT PETIT AMB L’ESCOLA” i “LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS” s’emmarquen a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. Juntament amb aquest espectacle, la programació del curs 2021 – 2022 també inclou propostes com Roig Pelboig de Mimaia Teatre; Munt de Munts de Hirondela Teatre; la proposta de Teatre i Literatura Aigües Encantades; Un tal Shakespeare de Cascai Teatre; els espectacles Ocupado i Superheroi de la companyia El Perro Azul; l’espectacle de música de Dani Pulmón, Flow; La gallina del ous d’or de Zum Zum Teatre; el concert multidisciplinari Pirates, Bruixots i altres Bitxos de Pep López; i Com gat i gos a càrrec de la companyia Teatre Animal.

En total, prop de 10.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Generalitat de Catalunya i els municipis de la zona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS