Els exalumnes de 4t d’ESO de l’escola Brianxa estrenen el divendres 4 de febrer l’espectacle PES I TALLA al Teatre Clavé

Dilluns 31 de gener 2022
DE PES I TALLA se’n faran dues funcions: una a les 18h i l’altra a les 21h. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir a l’Escola Brianxa.

DE PES I TALLA és una història on es parla que l’any 2001 es va eliminar el servei militar, però, fins aleshores, van ser molts els joves del país que van recórrer un munt de casernes sense saber per què.
En Pau, en Jaume i en Narcís són quintos del 69, un vol anar a la mili, l’altre ni parlar-ne i el darrer… no sap què li agradaria, tot i que és prou conscient que li toca anar. Alhora, les seves xicotes coneixen la “Sección femenina”, una mena de servei social orquestrat per l’antic règim per deixar clar a les dones d’aquest país que el seu destí era fer d’esposes i mares, sempre al servei de l’home.
PES I TALLA és la història de com entomen aquests joves (ells i elles) què els prepara el seu destí pel fet de ser quintos del 69.

Escrita i dirigida per en Quim Haro, professor de l’Escola Brianxa i interpretada pels exalumnes de 4t d’ESO, que a causa de la pandèmia no l’ha van poder fer, l’obra s’estrenarà el proper divendres 4 de febrer en una doble sessió: la primera a les 18h i la segona, a les 21h.

Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir a l’Escola Brianxa (c/ Fontsanta s/n. Tordera).

Més informació: www.brianxa.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS