ESGUITSESGUITSESGUITS

Esguits, un espectacle de teatre per a infants a partir de 3 anys, arriba dissabte al Teatre Clavé

25/11/2010
A Esguits la companyia No somos monstruos Teatro utilitza poemes i textos d’autors espanyols i hispanoamericans per a crear un món ple de fantasia i presentar una història que permet explicar una particular visió de la creació. L’espectacle és en castellà i serà dissabte 27 de novembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

En totes les societats humanes, des de les més primitives fins a les més avançades, existeix un fons cultural comú (mites i llegendes) que, amb matisos, utilitzen les religions per explicar l’origen del món i de la vida. En aquesta creença universal es basa Esguits -en català “esquitxos”-, la proposta que el proper dissabte 27 de novembre arriba al Teatre Clavé.

Esguits es desenvoluparà íntegrament sobre l'escenari de la Sala Gran. En aquest cas, el públic s'ubicarà a l'escenari, en unes grades amb capacitat per un centenar de persones que viuran de molt més a prop aquesta proposta teatral. L’espectacle s’emmarca dins del cicle de teatre familiar i és en castellà. Esguits s’adreça a infants a partir de 3 anys. Les entrades tenen un preu de 5€ i Es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de la funció o bé reservar al telèfon 937650572.

Monedes de descompte

Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients unes monedes amb un descompte de 2€ per persona per a l’espectacle Esguits. El descompte no és acumulable a d’altres i únicament és aplicable a una funció. Consulta els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre.


Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/esguits


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS