Estrenem nova programació coincidint amb el 20è aniversari!

El Festival Zero, el teatre, la música, el circ i la màgia són els principals reclams de la nova programació del Teatre Clavé coincidint amb el 20è aniversari!

Passades les festes de Nadal i Reis al Teatre Clavé estrenarem una nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins al maig de 2019. Comptarem amb l’espectacle de l’actor Bruno Oro que interpreta el seu primer solo teatral a IMMORTAL. A més a més, gaudirem de l’espectacle musical LES DONES DE FRANK dedicat al gran Frank Sinatra on es combinen cançons, anècdotes, històries i molt d’humor.

Sou amants de la lectura? No us podeu perdre la paròdia de LA NIÑA GORDA , una de les millors novel·les de la primera meitat del segle XX. Es tracta d’una adaptació teatral que porten a l’escenari el TNC i Teatres en Xarxa. I per acabar de deixar-vos bocabadats acollirem el DÉJÀ-VU, un espectacle de circ amb música en directe de la Cia Manolo Alcántara

Pel que fa al cicle familiar sabem que serà ben i ben entretingut! Us esperem amb l’espectacle de màgia ENCHANTÉÉ de la Maga Melanie, un show musical a càrrec de 4 percussionistes anomenat DESCONCERT , l’obra de LES CLINCK de Les Bianchis i la pel·lícula LA MALVADA GUINEU FEROTGE

Durant el mes d’abril, celebrant els 20è Aniversari del Teatre Clavé, tornarem a portar a l’escenari l’espectacle SEQÜÈNCIA MMP. Es tracta d’un espectacle amb segell propi que vam estrenar al mes de novembre de l’any passat, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol.

I finalitzarem la programació amb el concert de la BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA, una banda professional de música ètnica que ha visitat més de 21 països en les seves gires.

2a Edició del FESTIVAL ZERO

Per segon any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis.

El festival Zero es realitzarà durants els mesos de febrer i març de 2019 i es durà a terme a cinc municipis de la província de Barcelona, entre ells, Tordera. Al Teatre Clavé el festival Zero tindrà lloc els dies 8 i 9 de febrer amb tres espectacles: A mi no me escribió Tennesse Williams (porque no me conocía) una producció de la Cia Roberto G. Alonso amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la perfomance; ESPERA un espectacle de circ de carrer participatiu a càrrec de la companyia Circ EIA; i finalitzarà amb PAINBALL un joc amb pilotes juntament amb tres intèrprets i un piano de cua a càrrec de Les Impuxibles.

Venda d’entrades i abonaments

La venda d’entrades i abonaments de la nova programació del Teatre Clavé s’iniciarà el 7 de gener tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat A partir del 21 de desembre (2018), els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del consell de mecenatge comptaran amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.

A banda de les entrades individuals, la programació incorpora diverses modalitats d’ABONAMENTS oberts que permeten escollir els espectacles que es desitgin d’entre els proposats. L’ABONAMENT 4 permet escollir quatre espectacles per 50€ i l’ABONAMENT TOTAL inclou les 5 propostes per a públic adult per 60€. Els integrants de l’Associació d’Espectadors poden gaudir dels mateixos abonaments però amb un descompte més elevat: per exemple, poden adquirir l’ABONAMENT TOTAL per un preu de 50€.

Així mateix, per al Cicle familiar es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït; així com també els descomptes que ofereixen els comerços adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre. Tota la informació de preus i descomptes es pot consultar al web http://entrades.teatreclave.cat

Activitats complementàries

A banda d’oferir descomptes pels socis tant en les entrades com en els abonaments de la programació estable del Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors (AE) participa en l’organització d’activitats complementàries amb la intenció d’ampliar la informació al voltant d‘un espectacle en qüestió o bé contribuir en la difusió i la dinamització cultural.

En aquest sentit, el proper mes de gener una sortida al Teatre Poliorama de Barcelona per gaudir de l’obra MAREMAR de Dagoll Dagom: Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar a través de música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach.

Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS