Estrenem pàgina web!

28 setembre 2010
El Teatre Clavé renova la seva imatge a la xarxa amb una nova pàgina web i inicia la seva presència a les xarxes socials.

La nova pàgina web del Teatre Clavé neix amb l’objectiu de facilitar la informació als usuaris i agilitzar la comunicació amb la institució cultural. Així, el nou portal es divideix en vuit espais principals, que responen als noms de Programació, El Teatre, Actualitat, Ainda, Centre de Formació, Associació d’Espectadors, Produccions i Consell de Mecenatge.

Programació recull els espectacles i obres programades a l’equipament cultural ordenats per la data més propera. L’espai anomenat El Teatre incorpora un breu apunt de la història del Teatre Clavé, n’explica el projecte artístic i el model de gestió fundacional, detalla les característiques dels diferents espais de l’equipament, apunta els preus de les entrades, i dedica una secció adreçada als mitjans de comunicació on es publiquen les notes de premsa.

El projecte Ainda, adreçat als joves, també compta amb un espai, així com l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé. El menú titulat Centre de Formació Artística apunta els cursos que s’ofereixen dins les quatre disciplines artístiques (teatre, música, dansa i belles arts) i recull la trajectòria acadèmica i professional del professorat.

Finalment, la pàgina web incorpora un espai amb informació sobre les Produccions del Teatre Clavé i la companyia Hirondela Teatre; i un altre dedicat al Consell de Mecenatge, on es visualitzen tots els membres que en formen part.

Presència a les xarxes socials

Juntament amb l’estrena de la nova pàgina web, el Teatre Clavé també inicia la seva activitat a les xarxes socials. Així, la darrera hora del Teatre també es podrà seguir a través del Facebook, el Twitter i el Canal Youtube de la institució.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS