DARRERE DEL LLENÇ

Fins dimecres 6 d’abril es pot visitar al Teatre Clavé l’exposició solidària ‘Darrere del llenç'

04/04/2011
La mostra inclou obres de quatre pintores vinculades a Tordera i està organitzada conjuntament per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes del Grup MIFAS i l’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes i Rodalies.El títol de l’exposició, ‘Darrere del llenç’ indica l’objectiu que s’amaga darrere de la mostra i que li dóna sentit: col•laborar econòmicament amb el Grup MIFAS (Minusvàlids Físics Associats) i l’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes i Rodalies per tal que puguin dur a terme els seus projectes. És en aquesta direcció amb la qual la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera organitzen conjuntament aquesta exposició solidària, on quatre artistes han cedit de manera altruista una de les seves pintures que s’exposen al Teatre Clavé i poden ser adquirides com a via de col•laboració amb les dues associacions.

Una altra via per col•laborar són les aportacions voluntàries a l’anomenada Fila 0 que es poden fer al Teatre Clavé durant tot el període de l’exposició. La recaptació de ‘Darrere del llenç’ es destinarà íntegrament als projectes que duen a terme l’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes i Rodalies i el Grup MIFAS.

L’exposició compta amb obres d’Ita Puig, Laia Encinas, Laia Pardo i Teresa Pera, quatre artistes vinculades a Tordera. ‘Darrere del llenç’ es pot visitar fins el dimecres 6 d’abril a la Sala d’Exposicions del Teatre Clavé (plaça de Miquel Martí i Pol, s/n. 08490 Tordera) en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 21h.z

Dues entitats al servei de les persones

Tenen una trajectòria diferent, però coincideixen en alguns dels objectius i, sobretot, en el públic final al qual destinen les seves activitats: les persones. El Grup MIFAS compta amb més de 30 anys d’història i prop de 3.000 socis i representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines amb l’objectiu d’afavorir-ne la integració normalitzada. L’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes i Rodalies és més jove. Es va crear al 2006 amb l’objectiu de donar suport als afectats d’esclerosi múltiple i actualment compta amb més de 30 socis de Blanes, Tordera, Lloret i Girona.


>> La inauguració de l’exposició ‘Darrere del llenç’ a tv.tordera.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS