CIUTAT SUBTERRÀNIA 03_TORDERA_CCCBCIUTAT SUBTERRÀNIA 03_TORDERA_CCCBCIUTAT SUBTERRÀNIA 03_TORDERA_CCCB

Fins el 20 de març es pot visitar al CCCB Ciutat subterrània 03, el resultat de la residència de joves creadors a Mas Panella

02/03/2016
La mostra es va inaugurar ahir 1 de març en un acte que va comptar amb els parlaments del director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Vicenç Villatoro; la comissària de l’exposició, Tónia Coll; i l’alcalde de Tordera i president de la Fundació Teatre Clavé, Joan Carles Garcia. CIUTAT SUBTERRÀNIA 03 compta amb les obres de l’Anna Bonfill, la Lluci Juan, l’Uxía Larrosa, l’Anna Revuelto i la Magda Vaz creades durant els dos mesos de residència creativa a Mas Panella (Tordera). La mostra es pot visitar al CCCB fins el 20 de març en horari de dimarts a diumenge d’11h a 20h. L’entrada és lliure.A Ciutat subterrània 03 "es parteix d’un territori concret i un món local per fer visible i amplificar, per entendre i fer aflorar a la superfície el dinàmic murmuri del corrent subterrani", diu Tónia Coll, comissària de la mostra i professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. És el punt de partida de la mostra dels projectes de l’Anna Bonfill, la Lluci Juan, l’Uxía Larrosa, l’Anna Revuelto i la Magda Vaz, creats durant els mesos dos mesos de residència a Mas Panella (Tordera) i que ara es poden veure al CCCB fins el proper 20 de març.

A Ciutat subterrània 03, l’Anna Bonfill investiga sobre les fronteres en el camp de les emocions a través d’una instal·lació creada amb materials com cordes, llana o fils; la Lluci Juan duu a terme un projecte de redescobriment de les històries personals de dones que han tingut una vida pública; l’Uxía Larrosa cerca, a través de la fotografia, el sentiment de por en l’àmbit nocturn; l’Anna Revuelto plasma a través del gravat aspectes de la sexualitat i del cos femení que són tabú en la societat actual; i la Magda Vaz usa el videoart per documentar la repetició de conductes quotidianes en la indústria tèxtil i el mercat dels diumenges de Tordera.

La tercera edició d’un projecte

Ciutat subterrània 03 és el resultat visible de la tercera edició del projecte de residència de joves creadors dut a terme a Mas Panella (Tordera) i impulsat per l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Un projecte que va néixer amb la inquietud de situar en un mateix pla de creixement col·lectiu tot allò que està latent dins d’una ciutat: el cosmopolitisme com a signe d’identitat i de reflexió.

Després de fer estada al CCCB, al mes d’abril, la mostra col·lectiva es traslladarà al Teatre Clavé, per acabar el cicle al lloc on s’ha iniciat el projecte: Tordera.


>> Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS