Hirondela Teatre actua a la 18a edició de la Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos

15/11/2010
El passat dijous 11 de novembre la companyia vinculada a la Fundació Teatre Clavé va portar l’espectacle infantil Munt de munts a Alacant. La proposta s’afegia als altres 26 espectacles del certamen, que durant 10 dies va rebre uns 5.000 espectadors.La gira d’Hirondela Teatre per diferents comunitats autònomes continua. La darrera parada va ser a la Comunitat Valenciana, en concret, a Alacant, dins de la 18a edició de la Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos, que es va celebrar del 5 al 14 de novembre. En concret, el dijous 11 de novembre al matí Hirondela Teatre va representar Munt de munts davant de 300 alumnes d’entre 4 i 7 anys del CEIP Glòria Fuertes i el col·legi Maria Auxiliadora, ambdós centres situats a la ciutat que acollia la mostra. Munt de Munts s’organitza al voltant d'un motiu, els munts de roba usada, i un eix: espai ple / espai buit. Els dos personatges, interpretats per Mamen Sánchez i Carles Vendrell, tenen una necessitat diferent d'ésser en aquests dos espais i, només al trobar-se, seran capaços d'entrar en l'un i l'altre.

La 18a edició de la Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos va comptar amb 27 espectacles diferents, quatre d’ells adreçats al públic infantil. Juntament amb Hirondela Teatre, les companyies La pera llimonera, La Machina Teatro i Xarxa Teatre també van adreçar les seves propostes als més petits.

La companyia

Hirondela Teatre és una companyia professional de teatre per a infants i joves creada al setembre de 2008. El seu nom recull la fascinació pel vol plasmada en una pintura de Joan Miró, Hirondelle amour (1933). Abans de Munt de munts, Hirondela Teatre va crear l’espectacle La Sopa Boba, a partir del conte de Fernando Alonso que porta el mateix títol.FOTOS: Diversos moments de la roda de premsa amb Hirondela Teatre (© Flickr Muestra de Teatro de Alicante)


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS