Hirondela Teatre continua la gira de ‘Munt de munts’ amb dues funcions a la Sala Tramoia d’Elx

10/02/2011
Seran el divendres 11 de ferbrer al matí, dins de la programació escolar de la Sala Tramoia, i dissabte 12 de febrer a la tarda, amb una funció oberta al públic familiar.

Munt de Munts és una proposta teatral per a infants de 4 a 7 anys que s’organitza al voltant de d’un motiu, els munts de roba usada; i un eix: espai ple / espai buit. Els dos personatges, interpretats per Mamen Sánchez i Carles Vendrell, tenen una necessitat diferent d'ésser en aquests dos espais i, només al trobar-se, seran capaços d'entrar en l'un i l'altre. Munt de Munts va ser estrenat el 2008 i des de llavors ha passat per diferents escenaris.

La companyia

Hirondela Teatre és una companyia professional de teatre per a infants i joves creada al setembre de 2008. El seu nom recull la fascinació pel vol plasmada en una pintura de Joan Miró, Hirondelle amour (1933). Abans de Munt de munts, Hirondela Teatre va crear l’espectacle La Sopa Boba, a partir del conte de Fernando Alonso que porta el mateix títol.

Més informació: www.teatreclave.cat/hirondela


Fotos © Assumpta Burgues


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS