Hirondela Teatre porta aquesta setmana Munt de munts a l’escenari del Teatre Clavé, dins la programació en horari escolar

Dilluns 7 de febrer 2022
L’espectacle parla de la necessitat de compartir, de viure en societat i del respecte de l’individu en l’infinit entramat social i s’adreça a infants d’educació infantil i cicle inicial de primària. Durant aquesta setmana se’n faran cinc funcions i hi assistiran alumnes de centres educatius de Tordera i Palafolls.

Munt de Munts és una proposta teatral que s’organitza al voltant d’un motiu, els munts de roba usada; i un eix: espai ple / espai buit. Els dos personatges, interpretats per Mamen Sánchez i Carles Vendrell, tenen una necessitat diferent d'ésser en aquests dos espais i, només al trobar-se, seran capaços d'entrar l'un en l'altre.

Munt de Munts va ser estrenat el 2008 i des de llavors ha passat per diferents escenaris. Aquesta setmana torna al Teatre Clavé en set funcions emmarcades en L’art de ser espectador, la programació en horari escolar que es duu a terme al Teatre Clavé.

En total, prop de 10.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme assistiran aquest curs 2021/2022 a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar

Fotos: © Assumpta Burgues

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS