Munt de muntsMunt de MuntsMunt de Munts

Hirondela Teatre porta l’espectacle Munt de munts a diverses comunitats autònomes

28/10/2010
La companyia Hirondela Teatre comença la gira aquest cap de setmana a les Setmanes Internacionals de Teatre per a Infants de Madrid i continua durant els propers mesos a Alacant i Elx. Presenten Munt de Munts, una proposta teatral per a infants de 4 a 7 anys.

Munt de Munts s’organitza al voltant d'un motiu, els munts de roba usada, i un eix: espai ple / espai buit. Els dos personatges, interpretats per Mamen Sánchez i Carles Vendrell, tenen una necessitat diferent d'ésser en aquests dos espais i, només al trobar-se, seran capaços d'entrar en l'un i l'altre.

Munt de Munts va ser estrenat el 2008 i des de llavors ha passat per diferents escenaris. El proper serà la 25a edició de les Setmanes Internacionals de Teatre per a Infants, que se celebren des del 16 d’octubre fins el 3 de desembre de 2010 a Madrid. En concert, Hirondela Teatre actuarà el dissabte 30 d’octubre i el diumenge 31 d’octubre al teatre La Casa Encendida i estarà al costat d’altres obres procedents de països com França, Finlàndia, Hongria, Itàlia o el Regne Unit.

Durant el mes de novembre, Hirondela Teatre portarà Munt de Munts a la Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis (Alacant) i ja al febrer actuarà a la Sala Tramoia (Elx), dins la programació escolar d’aquest teatre.

La companyia

Hirondela Teatre és una companyia professional de teatre per a infants i joves creada al setembre de 2008. El seu nom recull la fascinació pel vol plasmada en una pintura de Joan Miró, Hirondelle amour (1933). Abans de Munt de munts, Hirondela Teatre va crear l’espectacle La Sopa Boba, a partir del conte de Fernando Alonso que porta el mateix títol.

Més informació: Hirondela Teatre


Fotos © Assumpta Burgues

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS