Infants del Centre Obert el Caliu tornen al Centre de Formació Artística (CFA) durant el curs 2021/2022, amb dos grups!

Dimarts 5 d’octubre 2021
Aquest curs 2021/2022, el Centre de Formació Artística (CFA) compta amb dos grups del Centre Obert el Caliu, duplicant el nombre d’infants respecta el curs passat. Un projecte coordinat amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera, per convertir la formació artística en una oportunitat per a tothom.El Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l’Escola de música, l’Escola de dansa, l’Aula de Teatre i l’Aula de belles arts segueix sumant esforços amb el Centre Obert el Caliu i l’Ajuntament de Tordera per dur a terme el projecte.

Aquest projecte té la voluntat d’oferir la formació artística com a element d’inclusió social, on poder desenvolupar-se íntegrament. L’art, com a un aspecte essencial pel desenvolupament cognitiu i pel creixement personal i emocional dels infants.

Degut a l’èxit del curs passat, el nombre d’infants que participen al projecte, s’ha duplicat. És per això, que enguany hi haurà dos grups: l’un de 6, 7 i 8 anys, l’altre de 9, 10 i 11 anys. Aquests infants assistiran un cop per setmana al Teatre Clavé per a viure les sessions dissenyades i guiades per a professionals del Centre de Formació Artística (CFA), sessions on es potencia el desenvolupament de la sensibilitat artística a través de propostes de les diferents àrees com la dansa, l’expressió dramàtica, les belles arts i la música.

El resultat final de tot aquest procés d’experimentació i formació es podrà veure a la Mirada del Poeta 2022, on mostraran el seu treball en una proposta artística al voltant de l’obra poètica escollida.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS