CFA 20-21

Inscripcions obertes pel curs 2020/2021

Després d’un curs diferent al Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé es prepara per a construir el curs 2020/2021. A partir d’avui ja està obert el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: sensibilització, escola de dansa, escola de música, aula de teatre i aula de belles arts.

Totes elles adaptades a les noves mesures de prevenció, per a garantir la seguretat dels alumnes i professors.Les inscripcions del Centre de Formació Artística del curs 2020-2021, espera poder saltar la situació en què ens ha col•locat la pandèmia. Emparant-nos primer en el respecte escrupolós de la distància social i després en avançar a través del fet artístic, desenvolupant la capacitat de pensar i d'imaginar, ampliant la percepció del món gràcies a entendre i saber ordenar el que succeeix.

SENSIBILITZACIÓ
és l’etapa inicial del CFA del Teatre Clavé i s’adreça a infants nascuts entre el 2014 i el 2017. Es tracta d’un espai en què els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre i les belles arts d’una manera lúdica i divertida i a partir d’un centre d’interès. Una proposta dissenyada i guiada per un equip format per professionals en pedagogia, magisteri, educació en el lleure i les diferents disciplines que ofereix el CFA, que posa l’accent en la formació artística, un element essencial per al desenvolupament cognitiu, emocional i relacional dels infants.

L’ESCOLA DE DANSA,
també de nivell elemental, endinsa els alumnes en els llenguatges de la dansa clàssica, creativa i espanyola, a la vegada que en potencia la seva participació en projectes de creació en què es combinen diferents llenguatges artístics. Per al curs vinent, l’escola de dansa manté l’oferta adreçada a adults, que es va iniciar amb èxit el curs passat.

L’ESCOLA DE MÚSICA,
de nivell elemental, ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, realitzat en classes col•lectives; assistir a classes individuals d’algun dels instruments que s’ofereixen (violí, violoncel,guitarra, piano o cant), així com també formar part d’un conjunt instrumental. Un cop acabat el nivell elemental, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar les Proves d’Accés a un dels Conservatoris de Grau Mitjà de Catalunya. Així mateix, l’Escola també ofereix classes de llenguatge musical, instrument i conjunts instrumentals per a adults.

El Centre de Formació Artística també compta amb l’AULA DE TEATRE,
un espai amb diversos grups d’alumnes que cursen expressió dramàtica, teatre, interpretació i/o clown. A l’aula de teatre es potencia el desenvolupament de les possibilitats expressives del cos i la veu; es treballen habilitats relacionals i empàtiques; s’explora la creativitat personal i col•lectiva, es descobreixen les eines de la improvisació i s’aprofundeix en el coneixement dels ingredients del llenguatge teatral.

Finalment, l’AULA DE BELLES ARTS compta amb un grup per a joves on es crea a través de diverses tècniques plàstiques, on l’expressió d’idees i emocions agafen protagonisme. A més, des de fa diversos cursos, proposa la fórmula mixta belles arts i expressió dramàtica adreçada especialment a infants. Una combinació que pretén beure d’aquests dos llenguatges artístics amb l’objectiu d’aconseguir un procés d’aprenentatge més enriquidor per als alumnes que els doti de més eines i recursos creatius

INSCRIPCIONS OBERTES!


Les inscripcions per al curs 2020/2021 ja estan obertes i es poden de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 19h o bé omplint el formulari d’inscripció que trobareu adjuntat a aquesta noticia.

El Centre de Formació Artística

(CFA) és la columna vertebral del projecte del Teatre Clavé, creat molt abans de la inauguració del nou equipament. És un espai formatiu en el sentit ampli de la paraula: ofereix formació en música, teatre, dansa i belles arts, però també formació per la creació de personalitat i pel desenvolupament personal i col•lectiu dels alumnes. Tot plegat, sense deixar mai de banda el rigor i la qualitat, dos eixos bàsics i fonamentals en totes les activitats del CFA. Al llarg dels 20 anys de trajectòria, el CFA s’ha anat adaptant a les noves realitats i ho segueix fent, amb la intenció d’oferir-vos el màxim d’opcions i oportunitats per participar del fet cultural i artístic.

El CFA a la xarxa


www.teatreclave.cat/cfa | www.facebook.com/CFAteatreclave | www.twitter.com/CFAteatreclave

Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS