Ja estem preparant el #casalartístic del Teatre Clavé!

Dijous 30 de març de 2023
L’11 d’abril s’obren les inscripcions per a famílies del CFA i participants de l’edició passada el 17 d’abril a les 19h, s’obriran per a les noves famílies. Les inscripcions es poden formalitzar fins el 2 de juny (o fins completar places) al Teatre Clavé o omplint el formulari que trobaran al web www.teatreclave.cat/casalartistic (PLACES LIMITADES per ordre d’arribada)

Des de fa més de 10 anys, el Teatre Clavé aprofita els mesos d’estiu per organitzar el #casalartístic. El #casalartístic és un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació.
El #casalartístic s’adreça a infants de 3 a 14 anys (nascuts entre el 2019 i el 2009) i es durà a terme des del 26 de juny fins el 28 de juliol en torn de matí (de 8.45 h a 13 h). Com en les anteriors edicions, les activitats es realitzaran tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors/es de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques.
Les inscripcions es poden formalitzar des de l’11 d’abril (per les famílies del CFA i participants de la passada edició) i el 17 d’abril (per noves famílies) fins al 2 de juny al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h o bé enviant per correu electrònic el formulari d’inscripció que es troba al web www.teatreclave.cat/casalartistic. PLACES LIMITADES per ordre d’arribada (en cap cas s'acceptaran inscripcions enviades per correu electrònic abans a les 9h del matí del dia 11 o 17 d’abril de 2023).
>> Més informació:
www.teatreclave.cat/casalartistic


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS