LOGO LA MIRADA DEL POETA 2011

Ja pots recollir l'entrada per assistir com a públic a l’acte central de La Mirada del poeta, que se celebrarà el 27 de maig

19/05/2011
Les entrades són gratuïtes i de 10 colors diferents, l’indicador que servirà per distribuir el públic en 10 grups diferents. Fins el dimecres 25 de maig es podran recollir a la Biblioteca de Tordera, el Casal de Joves o el Teatre Clavé.


A diferència de la primera edició, enguany per assistir com a públic a l’acte central de La Mirada del poeta, que tindrà lloc el proper divendres 27 de maig, és imprescindible disposar d’una entrada. Sota l’indicatiu “La teva mirada és clau, escull-ne el color”, des de dimecres 18 de maig i fins el proper 25 de maig s’anima al públic a recollir la seva entrada a tres punts diferents del municipi de Tordera: la Biblioteca (c/ Joan Maragall, 6), el Casal de Joves (c/ Can Pujades, 9) o bé el Teatre Clavé (plaça de Miquel Martí i Pol, s/n).

Les entrades són gratuïtes i es distribueixen en 10 colors diferents, que serviran per repartir els assistents en 10 grups a partir dels quals faran el recorregut de La Mirada del poeta. Cada grup de color estarà acompanyat per dos guies - actors, que interpretaran un rol determinat en funció del color assignat i, al mateix temps, s’encarregaran de conduir el públic pels diferents espais de La Mirada del poeta 2011. Així mateix, cada grup tindrà assignada una poesia del llibre Càlcul d’estructures (Proa, 2005) de Joan Margarit que, juntament amb els corresponents guies, serà el fil conductor de la passejada.

Un recorregut poètic

La Mirada del poeta és un recorregut físic i multidisciplinar per l’obra d’un poeta, en aquest cas, per Càlcul d’estructures de Joan Margarit. El divendres 27 de maig a partir de les 21h tindrà lloc l’acte central, una passejada poètica que s’iniciarà a la Biblioteca de Tordera, continuarà fins al Teatre Clavé i d’allà seguirà pel Pont de Ferro fins arribar al Parc Prudenci Bertrana. En total, unes dues hores i trenta minuts de passejada en què hi participaran prop de 150 voluntaris tant a títol individual com diversos col·lectius del municipi.

La passejada del 27 de maig posa punt i final als actes de La Mirada del poeta 2011 que es van iniciar amb la Cantata d’Es pujol, on van participar-hi més de 250 alumnes de Cicle Mitjà de Primària de cinc escoles de Tordera, i van seguir amb un recital poètic a càrrec de Joan Margarit el passat dijous 5 de maig a la Biblioteca de Tordera.

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé, la Biblioteca de Tordera i el Casal de Joves, amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb el patrocini de La Caixa.


Més informació: www.lamiradadelpoeta.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS