Joan Duch conclou aquesta setmana la programació en horari escolar amb LES DONES DEL ROCK

Dimecres 3 novembre 2021
Dijous 4 i divendres 5 de novembre, alumnes d’Educació Secundària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de la companyia Joan Duch: LES DONES DEL ROCK. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d'un espectacle de música, LES DONES DEL ROCK posa èmfasi en l'important i fonamental paper de les dones en el rock en un concert comentat per a nois i noies a partir d'11 anys. Si bé el rock, el jazz, el blues... són territoris marcadament masculins, en aquesta audició veurem com les dones han tingut un paper molt més enllà del representat per les grans dives del pop on juguen amb el rol de dona sensual, femenina, amb bona imatge i que fa gala d'aquesta sensualitat en vídeos i coreografies.
Aquesta és una història del rock des del vessant femenina on coneixerem el paper de dives com Billie hollyday ,Wanda Jackson,Tina Turner, Patti Smith, Janis Joplin, Grace Slick, Amy Winehouse...
Tots els estils, èpoques i geografies: del blues a l'electrònica; dels anys 40 a avui dia.

Un espectacle adreçat a alumnes d'ESO d'Educació Secundària que estarà al Teatre Clavé el dijous 4 i divendres 5 de novembre.

Durant tota la setmana, prop de 500 alumnes d'Educació Secundària de centres educatius de l'Alt Maresme i La Selva assistiran com a públic d'aquest espectacle, emmarcat a L'art de ser espectador, la programació d'arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s'allarga durant tot el curs
Juntament amb aquest espectacle, la programació també inclou propostes com la música de El Pot Petit a l'espectacle El Pot Petit amb l'escolaamb l'escola; una proposta que combina les cançons del grup amb titelles de la Jana, en Pau, la Melmelada Band i els seus amics de dins el Pot Petit, que explicaran les seves aventures.
En total, prop de 10.000 espectadors des d'Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius majoritàriament de l'Alt Maresme assistiran aquest curs 2021/2022 a les funcions de L'art de ser espectador, un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS