JOSAFAT EL MUSICAL_fragment cartell

JOSAFAT, EL MUSICAL tanca el 19 de gener al Teatre Clavé els actes de commemoració de l'Any Bertrana a Tordera

10/01/2018
L'espectacle musical està dirigit per Marc Timón, un dels principals compositors catalans més brillants, actius i premiats de la seva generació. JOSAFAT, EL MUSICAL es durà a terme el divendres 19 de gener a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar i recollir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.Divendres 19 de gener, coincidint amb la data de l'aniversari de l'escriptor, es clouran els actes de commemoració del 150è aniversari del naixement de Prudenci Bertrana, fill il·lustre de Tordera.Per cloure el cicle d'activitats que es va iniciar fa just un any, amb la presentació de l'espectacle audiovisual Més Bertrana, més! la Regidoria de Cultura ha preparat la representació de "Josafat, el musical", estrenat a Girona al 2014 i basat en l'obra més reconeguda de l'escriptor.

JOSAFAT, EL MUSICAL compta amb la direcció musical de Marc Timón, un dels compositors catalans més brillants, actius i premiats de la seva generació. Timón ha estrenat obres al Gran Teatre del Liceu, al Palau de la Música o al Festival Grec i des del 2015 està instal·lat a Los Angeles, component per a projectes europeus i americans de películ·les i documentals. Josep Pujol, professor a l’Escola Superior de Música (Esmuc), doctor en musicologia i escriptor, és l'autor de la lletra d'aquest musical que es podrà veure al Teatre Clavé el 19 de gener a les 20h.

Les entrades són gratuïtes i es poden recollir i reservar a les taquilles del Teatre Clavé. Atès que l'aforament és limitat, es recomana recollir i/o reservar les entrades amb antel·lació.

Font: Ajuntament de Tordera


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS