Bernarda

L’1 de juliol alumnes d’interpretació, dansa i música del CFA porten a escena LA CASA DE BERNARDA ALBA de Lorca

06/06/2018
Serà a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé i s’emmarca en les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé. En aquesta ocasió, les entrades per LA CASA DE BERNARDA ALBA de Federico Garcia Lorca tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a través del web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé.

Lorca va subtitular La Casa de Berarda Alba com un "drama de mujeres en los pueblos de España". La proposta escènica que presenta l’aula de teatre del Teatre Clavé posa l’accent en l’alliberament personal de les dones, en la possibilitat d’escapar dels rols que la societat fixa al gènere femení amb un repartiment format íntegrament per dones, juntament amb la participació de l’escola de dansa i música del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé.

Una lectura actual del text de Lorca en què alumnes i professors de diferents llenguatges escènics i creatius del CFA s’uneixen per portar a escena un espectacle nascut i crescut a en el si del Teatre Clavé.

La Casa de Berarda Alba s’estrenarà diumenge 1 de juliol a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es pot adquirir per les vies habituals: a través del web http://entrades.teatreclave.cat o a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La Casa de Berarda Alba és la darrera de les mostres de fi de curs 2017/2018 del CFA, després de les posades en escena de l’escola de música, l’aula de teatre, l’escola de dansa o els alumnes de sensibilització.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS