ACR PERE COT_la dona netaACR PERE COT_LOGO

L’ACR Pere Cot porta a l’escenari del Teatre Clavé LA DONA NETA, de Prudenci Bertrana, els dies 28 i 29 d’octubre

18/10/2017
LA DONA NETA és una comèdia en tres actes que va ser estrenada al 1924 al Teatre Romea. Coincidint amb la commemoració de l’Any Bertrana, l’ACR Pere Cot la durà a l’escenari del Teatre Clavé el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre. Les entrades tenen un preu de 7€ i ja esta a la venda a les taquilles del Teatre Clavé.


L’últim cap de setmana d’octubre l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot durà a l’escenari del Teatre Clavé un text de Prudenci Bertrana, escriptor i pintor nascut a Tordera ara fa 150 anys. Coincidint, doncs, amb aquesta efemèride i en el marc dels actes de l’Any Bertrana, l’entitat ha optat per escollir la comèdia LA DONA NETA, estrenada l’any 1924 al Teatre Romea de Barcelona, per representar-la al Teatre Clavé.

Sota la direcció de Lluís Puig, LA DONA NETA es podrà veure al Teatre Clavé en dues ocasions. L’una, el dissabte 28 d’octubre a les 21h i l’altra, l’endemà diumenge 29 d’octubre a les 19h. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h ide 17h a 20h i els dies de la funció des d’una hora abans que comenci l’espectacle.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS