ACR Pere Cot

L’ACR Pere Cot presenta aquest cap de setmana “El món a fer punyetes…”

03/11/2010
L’obra, d’Assumpta González, és una comèdia que explica les aventures i desaventures d’un grup d’excursionistes que conviuen en un refugi. “El món a fer punyetes…”, de l’ l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot, es representarà el dissabte 6 i el diumenge 7 de novembre al Teatre Clavé.

La d’aquest cap de setmana és una de les funcions que l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot – un dels grups de teatre amateur de Tordera- representa al Teatre Clavé. Escrita per Assumpta González, “El món a fer punyetes...” explica la història de set personatges que, després de sortir d’excursió, s’allotgen en un refugi de muntanya. Però la visita de dues persones externes al grup alterarà el ritme i la rutina de la sortida...

En l’obra, en dos actes, hi participen set actors membres de l’ACR Pere Cot, sota la direcció d’en Lluís Puig. La proposta té una durada aproximada de 90 minuts i es representarà en dues funcions: dissabte 6 de novembre a les 22h i diumenge 7 de novembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades per “El món a fer punyetes...” tenen un cost de 6 euros i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de la funció. L’obra compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé.

Després de Tordera, l’ACR Pere Cot portarà l’obra a d’altres municipis de la Selva i el Maresme. En concret, el 13 de novembre presentaran “El món a fer punyetes...” a Riudarenes i el proper 21 de novembre, a Canet de Mar.


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS