FRAGMENT CARTELL DINER MOLT NEGRE ACR PERE COT

L’ACR Pere Cot representa aquest cap de setmana al Teatre Clavé la comèdia ‘Diner molt negre’

23/03/2011
L’obra, escrita per Ray Cooney i adaptada per J. L. Martin, porta a l’escenari els embolics derivats d’una troballa molt especial: una cartera amb una important suma de diners. ‘Diner molt negre’, de l’ l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot, es representarà el dissabte 26 de març a les 22h i diumenge, 27 de març a les 19h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la funció. Per a reserves cal trucat al 93.765.05.72.La d’aquest cap de setmana és una de les funcions que l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot – un dels grups de teatre amateur de Tordera- representa al Teatre Clavé. ‘Diner molt negre’ és una comèdia que el seu director, Lluís Puig, qualifica de “divertida” i en la qual intervenen set personatges al voltant d’un fet que desencadena la resta de la història: la troballa per part d’un executiu d’una cartera plena de diners.

L’obra té una durada de 90 minuts i es divideix en dos actes. ‘Diner molt negre’ es representarà a la Sala Gran del Teatre Clavé en dues funcions: dissabte 26 de març a les 22h i diumenge 27 de març a les 19h. Les entrades tenen un cost de 6 euros i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de la funció. L’obra compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé.


Imatge: fragment del cartell de 'Diner molt negre', a càrrec de l'ACR Pere Cot


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS