EL FANTASMA DE CANTERVILLE_SORTIDA AEBERENICE_SORTIDA AE

L’AE organitza dues sortides al teatre a Barcelona: EL FANTASMA DE CARTERVILLE amb Joan Pera i BÉRENICE amb Emma Vilarasau

04/02/2018
La sortida que organitza l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé per veure EL FANTASMA DE CANTERVILLE protagonitzat per Joan Pera al Teatre Condal serà el 25 de febrer. Posteriorment, al maig, l’entitat té prevista una altra sortida, en aquesta ocasió per assistir a BÉRÉNICE, un espectacle dirigit per Lluís Pasqual i protagonitzat per l’actriu Emma Vilarasau del qual només se’n fan tres funcions al Teatre Lliure de Montjuïc. Les inscripcions per unir-se a una o a les dues sortides ja estan obertes i es poden realitzar al Teatre Clavé.Una de les activitats que duu a terme l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé és la d’organitzar sortides a equipaments teatrals de Catalunya i/o festivals artístics per gaudir de propostes culturals diverses. I ara, pels propers mesos, en tenen dues en agenda.

La primera sortida que organitza l’entitat aquest 2018 serà el 25 de febrer al Teatre Condal de Barcelona per assistir a un espectacle protagonitzat per l’actor Joan Pera: EL FANTASMA DE CANTERVILLE de Joan Yago a partir de l’original d’Oscar Wilde. El període de reserva i pagament d’entrades per aquesta sortida ja està obert i es pot efectuar fins el 7 de febrer al Teatre Clavé. El preu pels socis de l’AE és de 35€ i per la resta d’assistents, de 40€. El preu inclou el transport d’anada i tornada amb autobús i l’entrada a l’espectacle.

La segona sortida prevista pels propers mesos és una peça fonamental del classicisme francès, escrita a la mida d'una gran actriu i dirigida per Lluís Pasqual: BÉRÉNICE. Un espectacle del qual només se’n faran tres funcions al Teatre Lliure de Montjuïc. La data escollida per l’AE per assistir-hi en grup és el dissabte 19 de maig. En aquest cas, el període de reserva i pagament d’entrades també està obert i s’allarga fins el 25 d’abril. En aquest cas, el preu pels socis de l’AE és de 30€ i per la resta d’assistents, de 35€.

Des de l’entitat, animen als socis i a la resta de gent interessada en propostes teatrals que s’uneixin a la iniciativa.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/ae


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS