LOGOTIP AE

L’AE organitza una sortida a l’Auditori de Girona per assistir a un concert de la Simfònica de Viena

24/05/2011
La tercera sortida de la temporada serà aquest diumenge 29 de maig, coincidint amb la primera actuació de l’Orquestra Simfònica de Viena a Girona. Les places per assistir-hi ja estan esgotades.


Més de trenta persones, moltes d’elles membres de l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé, s’han interessat per la iniciativa organitzada per aquest col•lectiu per assistir, el proper diumenge 29 de maig, al primer concert que l’Orquestra Simfònica de Viena duu a terme a Girona. Serà a l’Auditori de la ciutat, dins del marc de la celebració del 5è aniversari d’aquest equipament cultural.

Aquesta és la tercera sortida que organitza l’AE durant la temporada, després que en mesos anteriors diversos socis es desplacessin al Teatre municipal de Girona per assistir com a públic a l’espectacle “Gàrrick” del Tricicle, inclòs en el Festival Temporada Alta, i també al Teatre Nacional de Catalunya per veure l'obra "Agost".

Una entitat vinculada al Teatre Clavé

L’Associació d’Espectadors va ser creada al 1994 amb l’objectiu de recolzar un projecte cultural de futur que va néixer per enriquir el nivell cultural dels ciutadans. A la vegada, conjuntament amb la Fundació Teatre Clavé, impulsa el programa Ainda adreçat a joves i que pretén, a grans trets, crear públic nou. L’AE en dissenya les estratègies, participa activament en l’organització d’activitats i hi contribueix econòmicament.

Actualment, l’Associació d’Espectadors compta amb prop de 200 socis que gaudeixen de diversos avantatges, com ara descomptes en les entrades pels espectacles de la programació estable del Teatre Clavé o bé estar informat tant dels espectacles de cada temporada del Teatre Clavé com de les sortides que organitza l’Associació.

>> Espai web de l'Associació d'Espectadors del Teatre Clavé


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS