ALTRE CLAVÉ

L’Altre Clavé finalitza dijous amb una nit de música i dansa sota el títol “Qui va assassinar la caputxeta vermelleta?”

20/07/2011
La proposta, de caràcter gratuït, començarà a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé. L’Altre Clavé està organitzat conjuntament per l’Associació d’Espectadors, la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


Després que la pluja de la setmana passada obligués a modificar el programa de l’Altre Clavé, aquest dijous 18 de juliol es duran a terme les propostes emmarcades sota el títol “Qui va assassinar la caputxeta vermelleta?” i que en un principi estaven previstes per la segona nit de l’Altre Clavé.

Així, a partir de les 22.15h se succeiran tot un seguit d’actuacions, que es mouran entre la música i la dansa i estaran protagonitzades tant per alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé com per diversos col·lectius municipals. El meu primer recital, amb Núria Pujol obrirà la nit amb la interpretació de diverses peces amb violí i piano. Seguirà l’Habanera de l’òpera Carmen de G. Bizet, que comptarà amb l’actuació d’alumnes de l’Escola de dansa del Teatre Clavé, i Seguiriya, un fragment de l’espectacle Essències de flamenc estrenat durant la darrera programació estable de tardor – hivern. Un duet de guitarres flamenques, amb la Judith Noguerol i en César David Múnera, serviran per donar pas a les dues darreres propostes d’aquest dijous de l’Altre Clavé: La caputxeta vermelleta, una proposta de dansa dirigida per Anika Burton, i From de redbook, creada i interpretada també per Burton.

Amb la proposta d’aquest dijous, l’Altre Clavé finalitza les nits de cinema i de propostes culturals a la plaça Miquel Martí i Pol, organitzades per l’Associació d’Espectadors, la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


Més informació: www.teatreclave.cat/l-altre-clave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS