L’altre Clavé proposa tres nits d’espectacles de diversos gèneres a la Plaça Miquel, Martí i Pol

El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous 2, 9 i 16 de juliol a les 22h amb tres nits centrades en la música. L’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 3€(consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé. ENTRADES LIMITADES

La primera nit de l'Altre Clavé va ser anul·lada per motius meteorològics. És per això que va quedar ajornat pel segünet dijous, que s'ajunta amb Melodies atemporals que és com s’anomena la segona nit de l’altre Clavé, la del dijous 9 de juliol. Actuarà, també, el duo Schneider-Caicedo, composat per la Ilona Schneider i en Diego Caicedo.

El cicle d’estiu l’altre Clavé acabarà el dijous 16 de juliol amb Músiques callades, on comptarem amb l'actuació del trio Renau-Llopart-Fanò composat per en Marc Renau, professor de violoncel, en Carles Llopart, professor de saxòfon i en Filippo Fanò, professor de piano, juntament amb l'alumne, del CFA, la Iria Madueño. A més, hi participarà la Laia Estellers, alumna de l'Escola de Dansa, dirigida per l'Anna Rodriguez.

Venda d’entrades
Com en les darreres edicions, l’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h. L’aforament és reduït i s'hauran de seguir totes les mesures de seguretat i higiene pertinents.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Fotografia: Amador Garcia


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS