L’altre Clavé proposa tres nits d’espectacles de diversos gèneres a la Plaça Miquel, Martí i Pol

El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous 4, 11 i 18 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques. L’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 3€(consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

L’altre Clavé d’enguany s’inicia el dijous 4 de juliol amb una nit titulada Ongaku . No us podeu perdre l’actuació de Natsuko Sugao i Iago Agudo juntament amb el grup de guitarres del Centre de Formació Artística.
Abans de que s’acabi el món és com s’anomena la segona nit de l’altre Clavé, la del dijous 11 de juliol. Hi participaran els alumnes de piano, violoncel i Combo Rock del Centre de Formació Artística.

"Sento moure’s les agulles del rellotge, fet que em mostra que el temps passa i que cada vegada queda menys per poder passar-lo al teu costat. Porto pensant en tu, anys, tota la meva vida. Ha estat la meva elecció. Recordar-te. Estimar-te. Esperar-te. Només vull dir-te una cosa:abans que s’acabi el món, m'agradaria tornar-te a veure."
Abril Carreras (2019)

El cicle d’estiu l’altre Clavé acabarà el dijous 18 de juliol amb La bellesa de la imperfecció

Venda d’entrades
Com en les darreres edicions, l’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és reduït.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Fotografia: Amador Garcia


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS